Дунав мостснимката е илюстративнаМестен животновъд държи отвързани кучетата край село Перперек.Домашни кангали убиха

...
Дунав мостснимката е илюстративнаМестен животновъд държи отвързани кучетата край село Перперек.Домашни кангали убиха
Коментари Харесай

Кангали изяждат ловни кучета в Родопите

Дунав мост

фотографията е илюстративна

Местен животновъд държи отвързани  кучета та край село  Перперек .

Домашни  кангал и убиха и оглозгаха до кости ловджийски  кучета  край кърджалийско село. Местните пък от дълго време живеят в боязън поради няколкото четириноги  животни  на локален животновъд. Това разкриват пред всекидневника „ 24х7  Родопи “ авджии от дружинката в  Перперек , които са били пострадали от нападателните овчарски  кучета .

„ В неделя бяхме на лов за дива свиня в региона на село Кокиче. Две от гончетата влязоха в гората и по този начин и не се върнаха. Видяхме три  кангал а по баира. Стадото обаче бе на няколко километра от тях. След няколко часа открихме  кучета та си. От моето бяха останали единствено главата и краката. От гончето на сътрудника открихме само опашката “, описа един от ловците.

Авджиите потърсили притежателя, 65-годишен мъж. Свързали се обаче със сина му, който изрично им отказал да заплати убитите  кучета . Оказва се, че  кангал ите на животновъда свободно обикаляли в региона на селото. Местните хора изпитвали боязън.

„ Цялото семейство отиваме на спирката, с цел да чакаме рейса. За да сме повече хора, с цел да не ни нападнат  кучета та “, оплакаха се в Кокиче.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР